ifeelkid

From the blog

fusili for ifeelkid

Φουσίλι με σπανάκι και τυρί μασκαρπόνε της Θέμιδας Καρδιόλακα

Νοστιμότατη συνταγή με πρωταγωνιστές το σπανάκι και το μασκαρπόνε να κλέβουν την παράσταση!

 

Θα χρειαστούμε (για 4-5 άτομα):

• 1 κουτί fusilli
• 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
• 500 γρ. σπανάκι
• 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο (ή εναλλακτικά 2 κ.σ ελαιόλαδο και 1 κ.σ. βούτυρο)
• 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• Αλάτι, φρέσκο πιπέρι, μοσχοκάρυδο (προεραιτικά)

Τι κάνουμε:
• Βράζουμε τα fusilli.
• Zεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος και σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο.
• Προσθέτουμε το σπανάκι, σκεπάζουμε το σκεύος και το μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί.
• Προσθέτουμε το μασκαρπόνε, το αλάτι, το φρέσκο πιπέρι και το μοσχοκάρυδο (προεραιτικά).
• Ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε, έχοντας κλείσει τη φωτιά, για 1 λεπτό.

 

ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας