Νοστιμότατη συνταγή με πρωταγωνιστές το σπανάκι και το μασκαρπόνε να κλέβουν την παράσταση!
Θα χρειαστούμε (για 4-5 άτομα):
• 1 κουτί fusilli
• 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
• 500 γρ. σπανάκι
• 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο (ή εναλλακτικά 2 κ.σ ελαιόλαδο και 1 κ.σ. βούτυρο)
• 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• Αλάτι, φρέσκο πιπέρι, μοσχοκάρυδο (προεραιτικά)
Τι κάνουμε:
• Βράζουμε τα fusilli.
• Zεσταίνουμε το λάδι σε ένα βαθύ αντικολλητικό σκεύος και σωτάρουμε ελαφρά το σκόρδο.
• Προσθέτουμε το σπανάκι, σκεπάζουμε το σκεύος και το μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθεί.
• Προσθέτουμε το μασκαρπόνε, το αλάτι, το φρέσκο πιπέρι και το μοσχοκάρυδο (προεραιτικά).
• Ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε, έχοντας κλείσει τη φωτιά, για 1 λεπτό.
ifeelkid team
kids internet radio