450 γρ. χοιρινό απο σπάλα ή σπαλομπριζόλα χωρίς κόκκαλο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
4 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
20 κ.σ. μηλόξιδο ( 2 φλ.τσ.)
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
1 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο
θυμάρι 1/2 κ.σ.
- Χρόνος Προετοιμασίας
- 30′
- Βαθμός Δυσκολίας
- Εύκολη
- Αριθμός ατόμων
- 4 άτομα
Αλείφουμε με λάδι τη γάστρα και τοποθετούμε μέσα σε αυτή τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και απο τις δυο πλευρές. Σκεπάζουμε το κρέας με τα μήλα και περιχύνουμε με το μηλόξυδο, το δενδρολίβανο και το θυμάρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 120 βαθμους C.
Ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για 8-10 ώρες.
Πηγή: cookbox.gr
iFeelKid team
kids internet radio