Είναι από τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών.
Συνήθως τις ετοιμάζω για πρωινό. Δεν περιορίζομαι όμως μόνο σε αυτό.
Πολλές φορές, όταν “ξεμένω” από ιδέες για απογευματινό σνακ, βγάζω το τηγανάκι μου και πιάνω δουλειά.
Ετοιμάζονται σε χρόνο μηδέν και τρώγονται χωρίς κόπο.
Ιδανικές για να χρησιμοποιήσεις το ψωμί που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα.
Θα χρειαστείς
Μερικές φέτες ψωμιού
2 αυγά
1 κούπα γάλα
αλάτι -πιπέρι
λίγο βούτυρο για το τηγάνι
Χτυπάς το γάλα με τα αυγά, αλατοπιπερώνεις και βουτάς μέσα τις φέτες ψωμιού.
Τις πιέζεις λίγο για να απορροφήσουν όσο το δυνατό περισσότερο από το μείγμα.
Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζεις λίγο βούτυρο και ψήνεις τις φέτες γυρίζοντάς τες συχνά μέχρι ν’ αποκτήσουν όμορφο χρυσαφένιο χρώμα. Αυτό ήταν!
Σερβίρεις μαζί με φέτες τυριών κι αλλαντικών (για πρωινό) ή με πασπαλίζεις με λίγη ζάχαρη και κανέλα (για απογευματινό)
Δικό μας αγαπημένο tip: Αυγοφέτες με μέλι
Με αγάπη
MamaTsita
Για περισσότερες πληροφορίες: mamatsita.com/
iFeelKid team
kids internet radio