Τι χρειαζόμαστε:
- 2 μεγάλα αυγά
- 1 κ.σ. λάδι ή βούτυρο
- Αλάτι, πιπέρι
Τι κάνουμε:
- Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι (ή το βούτυρο).
- Γυρίστε τη θερμότητα σε υψηλή για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να μειώσει στο μέσο.
- Σπάμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και με μία ξύλινη κουτάλα σπάμε τον κρόκο και τα ανακατεύουμε τα αυγά μέχρι να πήξουν (αλλά όχι εντελώς).
- Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι (προεραιτικά), σβήνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε για μισό λεπτό.
- Τα σερβίρουμε σκέτα ή επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Σημειώσεις
- Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2 κ.σ. γάλα ή τυρί στο τηγάνι.
Περισσότερα στο : mamaknows.gr
iFeelKid team
kids internet radio